Informasjons­kapsler

Denne siden forklarer hva informasjonskapsler (cookies) er, hvilke informasjonskapsler vi benytter, informasjonen vi samler inn, hvordan informasjonen brukes og hvordan man kontrollerer innstillingene for informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og sikrer dine personelige data, se vår personvernerklæring.

Du kan til enhver tid endre ditt samtykke vedr. informasjonskapsler på denne siden.

Ditt samtykke gjelder for dette domenet: jorgensenogjorgensen.no

Hva er informasjonskapsler?

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Essensielle: Noen informasjonskapsler er essensielle for at du skal kunne oppleve den fulle funksjonaliteten til nettsiden. De lar oss oppretteholde brukerøkter og forhindrer sikkerhetstrusler. De samler ikke inn eller lagrer personlig informasjon.

Analytiske: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon vedr. hvor mange som besøker nettsiden, antallet unike besøkende, hvilke sider på nettsiden som besøkes, trafikkilden etc. Disse dataene hjelper oss med å forstå og analysere hvor bra nettsiden funker, og hvordan den kan forbedres.

Ved å trykke på innstillinger-knappen under ser du en oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes.

Hvordan kan jeg kontrollere informasjonskapslene?

Innstillinger

Om du har behov for å endre dine innstillinger senere i din brukerøkt, kan du trykke deg inn på denne siden. Dette vil gi deg muligheten til å endre ditt samtykke. I tillegg til dette gir ulike nettlesere ulike muligheter for å blokkere og slette informasjonskapsler som blir brukt av nettsider. Du kan endre på innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene.

For å finne ut mer om dette kan du besøke f.eks. wikipedia.org (ekstern lenke), datatilsynet.no. (ekstern lenke).